OM QVINS

ÖPPET & TILLÅTANDE KLIMAT

OM QVINS NÄTVERK

 

Många framgångsrika ledare vittnar om vikten av att ha ett nätverk för att utbyta erfarenheter och få nya möjligheter.

 

Qvins nätverk är öppet för alla kvinnor oavsett var de arbetar inom försäkringsbranschen (SAK, LIV, på bolag eller på förmedlarsidan) och oberoende av var de befinner sig i karriären. 

 

Qvins är ett nätverk och forum för kvinnor som jobbar med försäkring, en mötesplats som främjar nätverksbyggande, ett forum där man öppnar dörrar för varandra, som bidrar till att du blir mer snabbfotad internt eller externt - ett forum som vi hoppas ska bidra till fler kvinnor till försäkringsbranschen

VARFÖR QVINS NÄTVERK?

 

"Kompetens är viktigt men utan ett nätverk går det inte att komma framåt!"

 

Du får vara en del av ett nätverk som inspirerar med föreläsningar och nätverkande för att stärka dig i din yrkesroll och utveckla dig professionellt.

 

Du får möjlighet att utbyta tips och erfarenheter med andra kvinnor på våra AW´s och event.

 

Vår slutna Linked In grupp fungerar som en förlängning av det fysiska nätverkandet. I gruppen (som är kostnadsfri) kan alla medlemmar hitta varandra, föra diskussion, dela intressanta artiklar och enkelt byta erfarenhet och kunskap med varandra.

”Choose people who lift you up”

 

Citat: Michelle Obama

KORT OM QVINS


Qvins är ett nätverk och forum för kvinnor som arbetar i försäkringsbranschen (SAK, LIV, på bolag eller förmedlarsidan), en mötesplats som främjar nätverksbyggande, ett forum där man öppnar dörrar för varandra och som bidrar till att man blir mer snabbfotad internt och externt.  

Läs mer här!

KONTAKT

 

 

Linked In:

Qvins - Qvinnor inom insurance  (Grupp)

 

Hemsida: 

www.qvins.se

 

E-post:

Marie-Louise@qvins.se

Sofia@qvins.se

 

BLI MEDLEM

 

För att gå med i Qvins, ansök via Qvins Grupp på Linked In. Medlemsskap i gruppen är kostnadsfritt och du betalar endast för de event du väljer att gå på. Vårt enda krav är att du är kvinna och arbetar inom försäkringsbranschen. 

© Copyright. All Rights Reserved.