PARTNERS

VÅRA PARTNERS

Som Sveriges enda kvinnliga branschöverskridande försäkringsnätverk är vi stolta över att främja nätverkandet och inspirera hundratals kvinnor tillsammans med våra partners. 

 

Qvins är ett modernt nätverk som präglas av en pay it forward kultur och en genuin kvinnlig gemenskap. Kärnan består av att vi alla brinner för att bygga en framtid där fler kvinnor vill arbeta och utvecklas inom försäkringsbranschen. Vill du göra det med oss? Tror du att vi tillsammans kan göra något riktigt bra? Hör av dig till oss så pratar vi om hur vi kan samarbeta!

KORT OM QVINS


Qvins är ett nätverk och forum för kvinnor som arbetar i försäkringsbranschen (SAK, LIV, på bolag eller förmedlarsidan), en mötesplats som främjar nätverksbyggande, ett forum där man öppnar dörrar för varandra och som bidrar till att man blir mer snabbfotad internt och externt.  

Läs mer här!

KONTAKT

 

 

Linked In:

Qvins - Qvinnor inom insurance  (Grupp)

 

Hemsida: 

www.qvins.se

 

E-post:

Marie-Louise@qvins.se

Sofia@qvins.se

 

BLI MEDLEM

 

För att gå med i Qvins, ansök via Qvins Grupp på Linked In. Medlemsskap i gruppen är kostnadsfritt och du betalar endast för de event du väljer att gå på. Vårt enda krav är att du är kvinna och arbetar inom försäkringsbranschen. 

© Copyright. All Rights Reserved.