PRESS/EVENT

PRESS OCH EVENT


Lunchseminarie 27 augusti 2019 


Tack Ulrika Mårtén, Social Success Sverige, för ett mycket intressant och givande lunchseminarium där vi fick lära oss mer om hur vi kan stärka vårt eget varumärke samt varumärket för det företag vi representerar, via LinkedIn. Höjdpunkter och tips från föreläsningen finns publicerade i Qvins slutna medlemssida på LinkedIn. Tack även till Heidi Risan Mohaugen, Van Ameyde, för din introduktion till seminariet samt alla Qvins för ännu en härlig nätverksträff. 


Stort tack till lunchens sponsor Van Ameyde för att ni är med och bidrar till Qvins verksamhet.


AW 22 maj 2019 


Stort, stort tack alla underbara Qvins (170 personer!) för all energi och glädje som vi tillsammans skapar på Qvins event! Vilken känsla när vi närmade oss festlokalen och på långt håll hörde sorlet från alla intressanta diskussioner som redan hade startat. Kajsa Peedu, tack för att du delade med dig av dina erfarenheter och råd om hur vi tillsammans, med små enkla medel, kan hjälpas åt att lyfta varandra!


Stort tack till kvällens huvudsponsor Moderna Försäkringar för fantastiskt välordnat arrangemang och värdskap!


Qvins mentorprogram 2019-2020


Vi är mycket glada och tacksamma att Willis Towers Watson har valt att gå in som årets sponsor till Qvins mentorprogram 2019-2020.


Läs hela artikeln här!


AW 3 april 2019, uppstart i Göteborg!


Efter önskemål från våra medlemmar i södra Sverige bjöd vi in till en första AfterWork i Göteborg. Under kvällen berättade vi om bakgrunden till uppstarten av Qvins och verksamheten 2019. Kvällen bjöd på mycket energi och många nya kontakter - både "in real life" och på LinkedIn. Utifrån deltagarnas input kommer vi nu att börja planera höstens aktiviteter i Göteborg. 

 

EVENT 6 mars 2019

 

Energi, värme, inspiration och inkludering, var den du är, stå upp för dina värderingar och säg JA när det öppnas en möjlighet! Stort tack alla underbara Qvins (200!!) som gjorde Qvins första event 2019 till en minnesvärd kväll. Stort tack till Caroline Farberger för att du bjöd på ett mycket intressant föredrag som verkligen berörde. Tack till  Gunilla Svensson, Kajsa Peedu, Titti Engvall Gerlofstig, Ann Sommer och Christina Almtun för en mycket givande paneldiskussion. 

 

Stort tack till kvällens huvudsponsor Svedea som gjorde kvällen möjlig!


 

PODDCAST - Risk&Försäkring 5 februari

 

Den 5e februari var vi inbjudna till Risk & Försäkringspodden för att berätta mer om Qvins. Mycket roligt, gå in och lyssna! Till skillnad från Risk & Försäkringsnyhetsbrev är podden öppen för alla och nya avsnitt med bra branschnyheter & intervjuer kommer varje vecka. Missa inte det!

 

Länk till Risk & Försäkringspodden del 20 hittar ni här!

 

Veckans Affärer - AW 14 november 2018

 

Glädje, Energi och Power - summerade startskottet för QVINS! Stort tack alla ni (110!!) härliga Qvins som kom och gjorde kvällen speciell och värdefull. 

 

Eventet fick uppmärksamhet i Veckans Affärer, läs mer här.

 

KORT OM QVINS


Qvins är ett nätverk och forum för kvinnor som arbetar i försäkringsbranschen (SAK, LIV, på bolag eller förmedlarsidan), en mötesplats som främjar nätverksbyggande, ett forum där man öppnar dörrar för varandra och som bidrar till att man blir mer snabbfotad internt och externt.  

Läs mer här!

KONTAKT

 

 

Linked In:

Qvins - Qvinnor inom insurance  (Grupp)

 

Hemsida: 

www.qvins.se

 

E-post:

Marie-Louise@qvins.se

Sofia@qvins.se

 

BLI MEDLEM

 

För att gå med i Qvins, ansök via Qvins Grupp på Linked In. Medlemsskap i gruppen är kostnadsfritt och du betalar endast för de event du väljer att gå på. Vårt enda krav är att du är kvinna och arbetar inom försäkringsbranschen. 

© Copyright. All Rights Reserved.